Tím Degustorium pre vás pripravuje už zaujímavý program, v rámci ktorého vám budú chcieť sprostredkovať čo najkomplexnejší pohľad na kvalitné remeselné potraviny, ale i na to, čo všetko dokážete ich kúpou ovplyvniť.
Pozrite si kompletný program a časový harmonogram
Hlavnou témou 3. ročníka bude Ovčiarstvo & Salašníctvo, ale tešiť sa môžete samozrejme aj na ďalšie:
- Kvalitné remeselné potraviny ako súčasť našich všedných dní
- Slow Food & Klimatická kríza & Slovensko
- Vzdelávanie o potravinách
- Mestské farmy
- Aliancia šéfkuchárov & Slow Food
- Slow Wine
- Komunity Slow Food - Naše Trhy - Earth Markets
- Archa Chutí & Prezídiá Slow Food
- slow Trh - trh s kvalitnými a tradičnými produktmi zo Slovenska a zahraničia & ich producenti
Viac informácií o aktivitách nájdete na www.degustorium.sk