iná akcia
prednáška / diskusia

Gastrobiznis: Ako prežiť v čase krízy (webinár)

Všeobecne platí, že kríza je prezlečená príležitosť. Podnikanie v gastronómií počas celosvetovej pandémie však viac ako príležitosť pripomína hru ruskej rulety.

Táto akcia sa konala v minulosti

Snaha udržať svoj biznis nad vodou, zachrániť živobytie seba a svojich zamestnancov a dodržiavať vládne nariadenia si vyžaduje nové úrovne nasadenia, obety a myslenia mimo vyjazdených koľají. Kým vo svete v húfoch vznikajú takzvané virtuálne kuchyne, luxusné čínske reštaurácie ponúkajú obedové menučká za ľudové ceny, Holanďania stavajú reštauračné bubliny a americké bistrá sa menia na obchody s potravinami, u nás sa vo veľkom montovali terasy, otvárajú okienka a naplno rozbieha take away.

Sú však takéto pokusy o záchranu lukratívne pre chod podniku? Ktoré novinky, postupy či technológie stojí za to implementovať do svojho podnikania a ktorým sa radšej vyhnúť? Ako aktivizovať stálych zákazníkov a osloviť nových, ako nastaviť komunikáciu a kde presmerovať svoju energiu v týchto pohnutých časoch? Dá sa zachrániť gastrobiznis v malých mestách a čo s dobrodruhmi, ktorí sa rozhodli podnikanie v gastronómii rozbehnúť práve teraz?

Zistite, ako pandémiu prežiť a dokonca prosperovať, v prednáške úspešného gastropodnikateľa a konzultanta, Ota Kóňu! Ponúkneme si rady a tipy na účinné stratégie, zistíme, čo vo svete gastra funguje a nájdeme spôsob, ako využiť svoju húževnatosť a kreativitu na tvorbu správnych rozhodnutí, vďaka ktorým nás pandémia urobí silnejšími, ako sme boli pred ňou. Neodkladajte svoje plány, konať treba tu a teraz!
    
Oto Kóňa 
je konzultant a podnikateľ v gastro biznise, v ktorom úspešne pôsobí posledných 8 rokov. Na konte má niekoľko úspešných projektov, ako sieť burgrární Regal Burger, koncept predajní hotdogov NYC Corner a najnovšie sa venuje projektu Slajs, ktorý ponúka kváskovú pizzu. Študoval politický marketing na Masarykovej univerzite v Brne. Posledné roky robí konzultácie pre živnostníkov a malých podnikateľov. Aktuálne sa venuje projektu Tringelt, ktorým spája gastro komunitu s online predajom.

Je spoluautorom stránky Kompas pomoci, stál pri zrode portálu korona.gov.sk a bloguje vo FB skupine Pomáhame si – gastro v korone, kde sa snaží pomôcť podnikateľom v gastronomickom podnikaní. Počas pandémie s komunitou Slovensko.Digital vyvinuli nástroj Priznanie.Digital, ktorý pomáha živnostníkom pri vypĺňaní daňového priznania. Popri podnikaní sa venuje aj prednáškovej činnosti v rámci univerzitnej pôdy, konferencií a workshopov.

Získať vstupenku za 6€ - 8€

FB event

Odporúčame

koncert

Bratislavský majáles

Tohtoročný majáles sa uskutoční v piatok 3. a v sobotu 4. mája na svojom obvyklom mieste na Tyršovom nábreží. Programy pre deti...Viac
3.5.2024 - 4.5.2024 / Tyršák
odporúčame!
divadlo

Ladies & Gentlemen show

Uhrančivá show, v ktorej sa na javisku plynule strieda humor s vášňou, hudba s tancom, história so súčasnosťou. Ožíva...Viac
26.4.2024 - 10.5.2024 / Red Cat Cabaret Club
od vás odporúčame!
film

Raz to bude všetko tvoje

Bizarná dramédia o mladej žene, ktorej rodina sa po návrate domov začne rozpadávať kvôli ostrému sporu o dedičstvo medzi jej...Viac
Artkino Za zrkadlom / Kino Film Europe / Kino Lúky / Kino Mladosť / Cinema City Eurovea
odporúčame!
divadlo

Special guest: Flamenco night

Št 25.4.2024 / Red Cat Cabaret Club
odporúčame!