iná akcia
prednáška / diskusia

Gastrobiznis: Ako prežiť v čase krízy (webinár)

Všeobecne platí, že kríza je prezlečená príležitosť. Podnikanie v gastronómií počas celosvetovej pandémie však viac ako príležitosť pripomína hru ruskej rulety.

Táto akcia sa konala v minulosti

Snaha udržať svoj biznis nad vodou, zachrániť živobytie seba a svojich zamestnancov a dodržiavať vládne nariadenia si vyžaduje nové úrovne nasadenia, obety a myslenia mimo vyjazdených koľají. Kým vo svete v húfoch vznikajú takzvané virtuálne kuchyne, luxusné čínske reštaurácie ponúkajú obedové menučká za ľudové ceny, Holanďania stavajú reštauračné bubliny a americké bistrá sa menia na obchody s potravinami, u nás sa vo veľkom montovali terasy, otvárajú okienka a naplno rozbieha take away.

Sú však takéto pokusy o záchranu lukratívne pre chod podniku? Ktoré novinky, postupy či technológie stojí za to implementovať do svojho podnikania a ktorým sa radšej vyhnúť? Ako aktivizovať stálych zákazníkov a osloviť nových, ako nastaviť komunikáciu a kde presmerovať svoju energiu v týchto pohnutých časoch? Dá sa zachrániť gastrobiznis v malých mestách a čo s dobrodruhmi, ktorí sa rozhodli podnikanie v gastronómii rozbehnúť práve teraz?

Zistite, ako pandémiu prežiť a dokonca prosperovať, v prednáške úspešného gastropodnikateľa a konzultanta, Ota Kóňu! Ponúkneme si rady a tipy na účinné stratégie, zistíme, čo vo svete gastra funguje a nájdeme spôsob, ako využiť svoju húževnatosť a kreativitu na tvorbu správnych rozhodnutí, vďaka ktorým nás pandémia urobí silnejšími, ako sme boli pred ňou. Neodkladajte svoje plány, konať treba tu a teraz!
    
Oto Kóňa 
je konzultant a podnikateľ v gastro biznise, v ktorom úspešne pôsobí posledných 8 rokov. Na konte má niekoľko úspešných projektov, ako sieť burgrární Regal Burger, koncept predajní hotdogov NYC Corner a najnovšie sa venuje projektu Slajs, ktorý ponúka kváskovú pizzu. Študoval politický marketing na Masarykovej univerzite v Brne. Posledné roky robí konzultácie pre živnostníkov a malých podnikateľov. Aktuálne sa venuje projektu Tringelt, ktorým spája gastro komunitu s online predajom.

Je spoluautorom stránky Kompas pomoci, stál pri zrode portálu korona.gov.sk a bloguje vo FB skupine Pomáhame si – gastro v korone, kde sa snaží pomôcť podnikateľom v gastronomickom podnikaní. Počas pandémie s komunitou Slovensko.Digital vyvinuli nástroj Priznanie.Digital, ktorý pomáha živnostníkom pri vypĺňaní daňového priznania. Popri podnikaní sa venuje aj prednáškovej činnosti v rámci univerzitnej pôdy, konferencií a workshopov.

Získať vstupenku za 6€ - 8€

FB event

Odporúčame

výstava

Anna Štefanovičová - Dear To Me

Súborom Dear To Me autorka nadväzuje na svoj dlhodobý záujem o bežné predmety dennej potreby, ktoré prevádza do svojho vlastného...Viac
5.3.2024 - 29.3.2024 / Galéria Čin Čin
odporúčame!
film

Vrahovia mesiaca kvetov

Neuveriteľný príbeh podľa skutočných udalostí o bohatých Indiánoch, nekonečnej ľudskej chamtivosti, vlne hrozných zločinov, ktoré...Viac
1.4.2024 - 1.4.2024 / Kino Lumière
odporúčame!
letný festival

Hradby samoty XIII.

4.7.2024 - 6.7.2024 / Kaštieľ Jablonica, okres Senica
odporúčame!