Pozor na plechovky v meste. Upozorňujú na zaujímavé miesta.

Predstavte si, že idete po meste a zrazu natrafíte na plechovku v dizajne ako od Andyho Warhola. Zisťovali by ste, čo je v nej? Známa Campbellovská polievka to nebude. V týchto špeciálnych plechovkách budú ukryté originálne ponožky. Že to nedáva celé zmysel?
blog

Tieto plechovky nás majú upozorniť na miesta, ktoré sú niečím výnimočné a zaujímavé. Chodíme okolo nich každý deň, no netušíme ich príbeh a častokrát nás prekvapí, čo všetko sa nachádza a odohráva v našej bezprostrednej blízkosti. 

Obrie slnečné hodiny v Bratislave, obrátená pyramída v Košiciach, nadrozmerné mravce v Brne alebo skejterský raj v Prahe.

A to je len zlomok toho, čo všetko sa ukrýva v našich mestách.

Počas posledného októbrového víkendu, 26 – 27. 10. 2019 bude v Bratislave, Prahe, Košiciach a v Brne ukrytých 100 plechoviek na takýchto miestach. Na základe indícií a súradníc môžete tieto miesta nájsť a odmenou bude práve plechovka, v ktorej sa budú nachádzať ponožky od pôvodnej slovenskej značky Fusakle s jesennými dizajnami zvieratiek a iných pestrých vzorov.

Takýmto originálnym spôsobom nás chce tento česko-slovenský výrobca ponožiek vylákať von a odkryť nám neobyčajné miesta a ich mikropríbehy, ktoré sa okolo nás dejú a my ich často nevidíme.

Celá akcia pripomína "geokešing" teda hľadanie pokladu podľa súradníc a nápovede.  O každom mieste sa navyše dozviete niečo zaujímavé. Je to výborná zábava na víkend bez potreby cestovať niekam ďaleko. Ak sa teda radi hráte a bádate, určite využite tento víkend na potulky mestom a spoznajte ho inými očami. Navyše vás čaká odmena. Všetky informácie získate na www.fusaklevmeste.sk.