10 rokov s Kinom Lumière

Kino Lumière oslavuje v septembri okrúhle 10. narodeniny. Na čom Lumiére pracuje a ako oslávi svoje okrúhle narodeniny?

blog

Svoje brány po prvýkrát otvorilo 5. septembra 2011 a do prevádzky spustilo každodenné premietania v dvoch kinosálach. Za 10 rokov nabralo Kino Lumière mnoho skúseností, stalo sa domovom mnohých podujatí, rozšírilo svoje aktivity na podporu audiovizuálnej kultúry aj vzdelávania. 

Aktuálne pracujeme na redigitalizácii najväčšej kinosály K1 (s podporou AVF) a čoskoro tak rozšírime ponuku o kvalitné projekcie v rozlíšení 4K (informácia o 4K projekciách bude uverejnená v programe pri projekciách). Čaká nás do septembra ešte veľa práce, no už teraz sa tešíme, že toto okrúhle výročie oslávime s vami - našimi divákmi. Sledujte nás a postupne sa dozviete, čo pre vás chystáme.

Radi by sme poznali tiež vašu divácku skúsenosť z návštevy premietaní a vaše spomienky na Kino Lumière. Dajte nám vedieť, čo pre vás znamená návšteva klubového kina, čo ste u nás zažili a na čo sa možno tešíte do budúcnosti. Vaše príspevky by sme koncom augusta zdieľali na stránke a sociálnych sieťach kina. Vyplnením formulára do 8. augusta 2021 sa môžete zapojiť aj do dramaturgie pripravovaného narodeninového špeciálu! 

Formulár vyplníte TU.

Pozrite si program kina Lumiére