Radošinské naivné divadlo a Bratislavské bábkové divadlo menia svoje pôsobiská

Od januára tohto roku hráva Bratislavské bábkové divadlo kvôli dočasnej rekonštrukcii väčšinu svojich predstavení v Divadle Malá scéna STU. Radošinské naivné divadlo sa od septembra sťahuje natrvalo.

blog

Radošinské naivné divadlo začiatkom roka ohlásilo, že do konca júna 2015 ešte zostáva na Škultétyho 5 a od septembra 2015 bude pôsobiť na druhom poschodí budovy na Záhradníckej 95 v Bratislave. Zdrojom informácie je oficiálna stránka divadla.

Bratislavskom bábkovom divadle, ktoré sídli na Dunajskej 36 prebieha rekonštrukcia a preto od 10. januára 2015 až do ukončenia rekonštrukcie uvádza Bratislavské bábkové divadlo svoj repertoár v Divadle Malá scéna STU na Dostojevského rade 7 v Bratislave.

Napriek rekonštrukcii bude naďalej fungovať budova Bratislavského bábkového divadla ako pokladňa i ako miesto pre sobotné inscenované čítania a tvorivé workshopy. Divadlo bude aj naďalej ponúkať víkendové predstavenia, v rovnakých časoch, organizované predstavenia pre školy a škôlky, či výjazdy škôlkohier do škôlok a firiem. Viac informácii nájdete na oficiálnej stránke divadla