David Hasselhoff v Orechovej Potôni

Spolu so Samanthou Fox a Rickom Astleym. Hlúpe vtipy? Kdeže, toto je realita. Aj keď trochu paralelná.

blog


Svetoznámy predstaviteľ Michaela Knighta zo seriálu Knight Rider a Mitcha Buchannona z Baywatch, David „The Hoff“ Hasselhoff, sa zjavne teší duševnému zdraviu a prekypuje aktivitou. Najnovšie sa stal headlinerom turné Celebrate The 80s & 90s With The Hoff, ktoré do niekoľkých európskych miest prinesie show v duchu 80-tych a 90-tych rokov. Spolu s ním budú zdielať pódium prsnatá Samantha Fox, romantický Rick Astley, divokí 2 Unlimited, Turbo B z dua Snap, Venga Boys a ďalší. Celý putovný ansámbl s plným line-upom príde 4. j[la 2014 aj do Orechovej Potône. Na pretekársky okruh Slovakia Ring. Ach.

Ono to naozaj vyzerá ako kanadský žartík nižšieho levelu ale opak je pravdou. Show má vlastnú webovú aj facebookovú stránku, The Hoff robí akcii promo na svojej oficiálnej stránke a vôbec. Mimochodom, je k tomu vkusné video.



Aby sme uviedli veci na pravú mieru, koncert bude súčasťou motoristickej akcie Acceleration, ktorá prinesie na Slovakia Ring mnohokoňové stroje. Mimochodom ďalšie zastávky sú Monza, Nürburgring alebo Hungaroring.

Dúfajme, že súčasťou akcie budú aj kolotoče, cukrová vata a zrkadlové bludisko. Samozrejme, že veľa ľudí príde z recesie. No niektorí aj nie. Ako sa k tejto produkcii postavia ortodoxní fanúšikovia silných strojov, sa uvidí až na mieste.

Na Slovensku sa odohralo už niekoľko kúzelných koncertov. Tento, ak to naozaj nie je hoax, vyzerá, že bude patriť do Top 5. Lístky zatiaľ (13.2.) nie sú v predaji, tak uvidíme, či ich cena bude nastavená dostatočne ľudovo, aby to za tú srandu stálo.


Venga Boys

zdroj: hudba.sk