Beseda s Nesbøm vypredaná za 77 sekúnd, bude online prenos

Po zverejnení informácie o príchode jedného z najpopulárnejších svetových autorov krimi románov na Slovensko sa zdvihla vlna záujmu o stretnutie s ním. Vstupenky na jedinú slovenskú besedu s Jo Nesbøm sa vypredali v priebehu 77 sekúnd.

blog

S obľúbeným autorom sa stretne niekoľko stoviek Slovákov v kníhkupectve Martinus na Obchodnej ulici, ostatní môžu sledovať priamy prenos.

Záujemcovia, ktorým sa nepodarilo kúpiť vstupenky, môžu besedu sledovať v pohodlí svojich domovov ako priamy prenos cez webovú stránku martinus.sk/nesbo. Prenos podujatia zabezpečí MeToo.sk. Martinus spolu so svojimi partnermi naviac prinesie niekoľko súťaží, v ktorých ešte bude možné získať vstupenky na toto podujatie.

Na programe nielen beseda
Vstup na samotnú akciu v Martinuse bude otvorený 6. mája 2015 o 18:30. Podujatie sa začína o 19:00 premietaním zaujímavostí zo života románového protagonistu pod názvom "Po stopách Harryho Holeho" od Jozefa Zelizňáka, prekladateľa románov Jo Nesbøa do slovenčiny. Samotná beseda sa začne o 20:00 a najbližšiu hodinu bude priestor na otázky moderátora aj publika. O 21:00 bude nasledovať autogramiáda, ktorá bude tiež trvať hodinu.

Pár hodín pred samotnou besedou v kníkupectve Martinus stihne Jo Nesbø v Bratislave absolvovať ešte jednu autogramiádu - v rovnaký deň, 6. mája 16:00 v Panta Rhei na Poštovej ulici. Na ňu je vstup voľný, bez lístkov.

Autor v rámci svojho turné navštívi aj Prahu a Budapešť. Na Slovensko ho pozvalo vydavateľstvo Ikar pri príležitosti svojich 25. narodenín.